image
image
image

Free Student гарантує гуртожиток усім учасникам програми!

Гуртожиток Словаччина

У Словаччині при кожному університеті є один чи кілька гуртожитків, але через великий попит на них, далеко не всі студенти можуть його отримати. Проте освітня програма “Free Student” гарантує 100% заселення всіх учасників!

У навчальному році 2022/2023 близько 400 студентів Кошицького державного технічного університету не отримали місця у гуртожитках, розташованих у Кошиці та Пряшеві, та були змушені знімати кімнати чи квартири, а вони обходяться набагато дорожче. Для порівняння: середня місячна вартість гуртожитку становить близько 60-80 євро на місяць, а ось за оренду квартири  доведеться заплатити від 300-350 євро і вище.

Незважаючи на збільшення кількості в тому числі й іноземних студентів, всі, хто вступає із “Free Student”, оселилися до гуртожитків. І у новому навчальному році (2023/2024) ми гарантуємо місця для всіх студентів університетів, які знаходяться в таких містах як Кошице, Прешов, Братислава, Нітра та Ружомберок. Заселення почнеться з 4 вересня, а в Братиславі – з 19 вересня 2023 року.

Вступ разом із “Free Student” – це гарантія надійності та якості!